Wednesday, January 11, 2012

Giant Paper Rose

Ok lets DIY-ing darls!

Heheh..jom la tgk the wordless tutorial from me! (hehehh, not really from me actually, but it is taken from Green Wedding Shoes page)

Blog ni best gile ok. Byk tutorial DIY thingy from dis blog (well, sy kan ratu DIY skg.heheh.*pangggggg* tampar sebijik.) and I really inspired by their artwork! Sampaikan ptg td pas abes kje, terus g beli bhn..n weekend ni nk start buat *jump jump*.


Oh ya, uol phm kan tutorial ni eventho without any instructions kan?hihi..act, dia mmg ade bg instruction, tp saje je sy letak gambar je, rasa lg mudah kan. Tp if uol nk detail lg, bole terjah terus ke page ni : greenweddingshoes.com. It's awesome!


Sgt x sbr nk buat GIant rose ni. Cantek sgt kan. Oh ya, nina nk buat apa dgn Giant rose ni?hihi. Nina nk buat slh satu drp props utk pre wedd hjung februari ni..and maybe juga nk wt deco utk dlm dewan nt. And maybe juga props utk outdoor nt*erk,  tamak nye, semua nk DIY, sempat ke ni* Pray the best yep for me =]


Nota kaki : td my kak yusmainie call me n she said my customade tudung&veil for solemnization is 90% done, n die suh dtg tgk if ade part yg xpuas hati. Dup dappp duppp dapppp


Okay ladies, will see u again in next entry ( kite bcerita ttg reception pulak yep ) =]


*Ya ALLAH,  permudahkanlah perjalanan kami, murahkanlah rezeki kami, jd kan lah perkahwinan yg bakal dibina ini sbg rumah barakah buat kami serta bahagiakan lah kami agar kami kekal bercinta hingga ke syurgaMU*


Love

NinaIsofea


Published with Blogger-droid v2.0.2

6 comments:

fizah said...

cantik bunga tu! nampak mcm bunga betul :)

Nina Isofea said...

Fizah : kan? Nmpk real je petals dia tu. N msti kene buat dgn teliti utk dptkn hasil secantik tu kan.,woaa, x sbr nye sy nk try.hihi

Fariza said...

wahhhhhhhhhhhh.
mmg cntiklah.

Nina Isofea said...

Fariza : jom kite DIY! Try jom =]

mrs irmidrza to be said...

cantiknyer nina...pandainyer nina DIY...bgus2..nway..salam kenal dear.

miza dtg melawat dan folo u dear..=)

jom like page miza and folo blog miza..

https://www.facebook.com/pages/Littledrs-walimah-Blog/163705760391301

http://lildrwalimah.blogspot.com/

Nina Isofea said...

Hiii miza: slm kenal dear.. Tq folo nina.hihihi. Okey, nina pun dh folo miza.slm kenal! *hugss*

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar