Sunday, January 1, 2012

Adik saya ditangkap khalwat!

Kenapa? X pcaya? Heheh
Kisahnya pd mlm tahun baru, my youngest sis dgn en.suami telah dtg ke kuantan n checked in kat sebuah hotel bajet.
Kira2 pukul 4.30am, the door was harshly knocked by someone n bkata dgn lantang sekali : "buka pintu nih, buka pintu nih!" then dlm keadaan mamai, si suami bgun n bukak pintu.
Then org tu ckp : "kami drp JAIP (JBTN AGAMA ISLAM PAHANG), ni sudah bernikah ke belum?"
Dgn rilek n slumber dorg ni pon tunjuk la kad nikah dorg n dgn cover malu org tuh ckp : " err, dtg mkn angin kat cni ekkk"

Hehehe..suami ditangkap khalwat bersama isteri dlm bilik hotel. Sweeeeeetttt oke!
Oke, saya jeles n sy x sbr nk kawen jugak! *gatalness*




Love
NinaIsofea

posted from Bloggeroid

4 comments:

Shakina Farhan said...

hahaha..best tu..mesti rasa bangga je bila dapat tayangkan kad nikah..

Nina Isofea said...

2la kina, adik nina ckp cmtu la, dgn bangga nye dorg tunjuk kad nikah..kembang idung..heheheh...wahhhhh, xsbr nye nk kawen jugak!! Ngeh

My Life's Journey said...

hahaha eeeeeeeeeeeeeeeee dear ni nakal la suke die ..kene cubit karang ..


yeyyyy tak lama lagi tu dear ..bakal dijap kabulkan yeayyy ..amin


umi pun nak kawin jugak la ni hahaha :)

Nina Isofea said...

Umi: ngeeeeee...sorry ter nakal jek sejak masuk 2012 ni hehe...jom jom mari kite kawen jom..alahaiiii...x sbr nye.hikssss

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar