Wednesday, January 4, 2012

Cantik tak?



Okay, dis is one of the brg hantarans from HIM to HER.
Si HER mmg berkenan giler dgn design yg ini, tp si HIM berkenan dgn satu lg design (gambar xleh nk upload, tatau nape, aishhh) mcm bg petunjuk je suruh grab design yg si HER berkenan.hahahh!
Picture credit to HERNYZAR..xpe ye sy pjm gambar drp blog awak... =)

Hoho..camana pun, tpaksa tgu bulan dpn, baru si HIM free n bole g bsama2 si HER utk grab dis item.
Ntah2 nt si HER tu bkenan kt design laik lak. Ngeh.

*sI HIM bekeje sgt lah kuat semenjak dua menjak ni. Kesian tgk die. Sobss, 24/7 kje..kata nya nak membahagiakan isterinya kelak, kne kje kuat skg. Tharu pulak. And pd masa same, saye bangga mempunyai bakal suami yg rajin mencari rezeki. Terima kasih Abg!*


Love
NinaIsofea

posted from Bloggeroid

3 comments:

sarahhernyzar said...

dear boleh isi form di sini

http://hernyzar-helmizan.blogspot.com/p/your-beauty-starts-now.html

and 50% depo needed to reserve. thank you :)

My Life's Journey said...

wahhh menarik ..seronok tengok dear bahgia ..chak!

nak baca lagi cerita ... seronok la dear hihi :)

Nina Isofea said...

Sarah : tq dear...i have already banked in the depo..hihihi..cant wait.

Umi: hihi..tqvm dear. .. Mari doakan agar kite same2 menuju kebahagiaan yg dicari..jom jom..hihi

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar