Thursday, April 12, 2012

Presenting my Reception Dress

Assalam ladies!
Just a quick update about the reception dress.
Ya. Saya telah menempah baju baru drp bridal.
The arrangement was made as early as December 2011.
And skrg, April baru siap. Sebab?
Saya selalu tukar2 design. Hihi.
At last, I choose something which is simple but looks elegant. Ecehhelegant ke
Takpelah x elegant di mata org, yg penting, cantik dan elegant di mata saya dan EA.
Btw, I love it to the max! Why? Bcoz it is pure white in colour.
Oh ya, this Sunday baru saya berpeluang utk pergi fitting kali terakhir.
Sgt berharap x perlu nk alter2 lagi dah. Sbb dh mls nk pkir.
Dlm masa berbaki sebulan lebih ni, saya dah slow2 nk menamatkan fasa utk segala jenis persediaan, except that persediaan mental dan rohani je yg perlu saya tambah dan top up dari hari ke hari.
Okay, tak nak ckp byk. Sila lah tgk dress saya ni. Hehe.
Tp takut jugak nk g fitting ni. Yela, dlm gambar nmpk cantik. Nanti duk kat badan saya, agak2 cantik ke tak?
Anda rasa bagaimana? Ok tak dress ni?




*Ya ALLAH permudahkanlah segalanya, rahmatilah rumah tangga yg bakal dibina ini dan jadikanlah kami pasangan yg kekal bercinta hingga ke syurgaMu. AMEEN*

Love
Nina Isofea

posted from Bloggeroid

13 comments:

CINTA UNTUK KITA said...

cantinky!!!!!! :) suka2!

nuha hayati said...

comel comel comel~~~ suke...

Nina Isofea said...

hihi..tq semua...bdebar nk g fitting kali terakhir nih

Hanis said...

bestnye tmpah baju.. hehe.. cantik2...

Nina Isofea said...

hanis : biasa2 je dear

S.n.Fariza said...

boleh tahan. cntik !!!!

My Life's Journey said...

Cantiknyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..uuuu umi tak tempah pun baju ... cantiknya ..mesti dear cantik hari tu nanti

Fainie said...

cantiknye..

Nina Isofea said...

fariza : hehe, tq dear

fainie: tqvm!

Umie: tq umi...ala, umi nye english wonderland nt mesti lg cantek...hehe

Miss Ika said...

Awak, cantik.

Nina Isofea said...

miss eika: tqvm dear..hrp2 saya boleh kelihatan cantik bile memakainya nanti.hihi

ni@ @in said...

cantik la nina...mmg sgt2 princess la nanti..hehehe...

Nina Isofea said...

Ain : hehe.tq dear.ain, ahad ni nina balik kg..igt nk jupe ain, nk bg kad..hihi

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar