Saturday, April 14, 2012

Kisah Kad Kawen

Assalamualaikum semua.
Haih, hari ni mcm xde mood sikit. Sebab?
Kad kawen yg saya terima x seperti yg saya mahu kan.
Yes, design nya mmg dah betul dan sperti yg saya nak, tapi...
colour nya tidak seperti yg saya request! Haihhh..
Susah sgt ke diorg ni nak cari ribbon colour tiffany ha.
Saya siap emel gambar utk colour tu..byk kali remind dia :"jgn sembarangan pilih ribbon asalkan biru je saya tak nak ye"
Nahh, amek ko, mmg jauh benar beza nya..cubalah kamu semua tgk, tiffany blue sgt jauh bezanya dgn biru yg diorg ni buat (sila refer gambar di bwh).
Jauh kan beza? Huhuhu..nway, xpela, kesilapan warna tema di kad kawen, saya anggap mslh kecik je la kot (ayat nk sedap kan hati sendiri).
Saya hrp sgt jgn ada kesilapan warna tema utk main deco dlm hall nanti. Mintak jauh. Nauzubillah!
Ya, sy mmg particular sikit bab cmni =(
Jadi nya, esok saya mahu pulang ke kampung dgn EA, then nk ajak my mom g tgk kain alas meja+skirting ape semua tu, adakah ia nya boleh menepati colour yg saya mahu iaitu tiffany blue+white.(sbb last month saya siap bagi picisan kain warna tiffany blue kat org catering tu supaya dia boleh sediakan alas meja+skirting dlm dewan nt dgn warna yg sama). Yg white tu mmg xde prob lah kan, yg tiffany ni, adoiiii. Pening gue. Hrp sgt diorg ada warna tiffany tu.
Tapi, ape pun, saya tetap suka pd kad saya ni. Simple shj. Tapi manis bg saya. Hihi. Apatah lg, ni pertama kali dlm hidup tgk kad kawen tertera nama sendiri. Hanya ALLAH shj yg tahu perasaan ini. Terima kasih ALLAH.



*Ya ALLAH, lancarkan lah dan permudah kan lah segalanya utk majlis perkahwinan kami, serta berkatilah rumah tangga yg bakal dibina ini. AMEEN.*

posted from Bloggeroid

8 comments:

SarahSyafiq said...

cantik design kad nie.suka:)

Nina Isofea said...

tq sara..i love it too sbb simple tapi manes!Heneh

jijie said...

ni mcm da nak ke dark blue je. hurm..

nuha hayati said...

hayok nina. ini memang bkn tiffany blue. hope nuha nye vendor pon phm maksud tiffany blue. warna tema nina sama dengan tema majlis bertandang nuha :)

ni@ @in said...

nina...nak kad yg manes itu satu(^__^)

Nina Isofea said...

Jijie : aah, itu dark blue =[ redha shj

Nuha : tula, susah nya vendor nih nk phm. Aduiii

Ain : pasti kad manes itu akan dpt di tgn ain sendiri okeh

My Life's Journey said...

Cantik laa kad dear :) ..suka umi tga design dear .. cantik :)

Nina Isofea said...

umi : tq! Kad umi lg malatopppp uu

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar