Monday, April 16, 2012

Family Corsage

Hii darlings!
Another wedding thingy in da house!
Yeaa it's family corsage,
I choose fabric corsage white in colour since my reception theme is tiffany blue + white and the family gang will wear tiffany attire, that is why i choose white corsage.
Urm, x mahal sgt pun, saya beli fabric roses tu kat kedai pengantin Sri Pinang, Malay Town Kuantan with only rm 1.65 per pcs.
Then the wordings is just typed and printed in a white A4 sized paper. Pastu gunting dan gam. Siap utk dipakai oleh family + besties.
Hope diorg suka. =]
Anda mcm mana. Suka tak?




*Ya Allah permudahkan lah segalanya ttg urusan perkahwinan ini serta berkatilah rumah tangga yang bakal dibina. AMEEN*

P/S : pre wedding pics masih belom di up kt cni. Kat Fb sudah. Hehe.Maybe next entry? =] tunggu ya

Love
Nina Isofea

posted from Bloggeroid

2 comments:

My Life's Journey said...

Cantikkkkkkkkkkkkkkkkk suke umi tgok :) .. umi pakai button badge ..tapi belum gik ciap gi uuu

Nina Isofea said...

button badge pon cantek umi..nina nk wt gak, tp plan nk bg button badge tu kat Op n Ov je nt, heheh

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar