Tuesday, April 17, 2012

Bila si dia memuji

Bila si dia memuji, haross lah saya rasa happy.
Anda juga, bukan? Hehe. Apa saya merepek ni.
Ok, tajuk xde kena mengena dgn wedding preps.
Saja xde keje nak post entry selingan.
Baru2 ni kami ada buat satu lg photoshoot.
Photoshoot utk our own version wedding movie poster. (utk dijadikan canvas photo)
EA sendiri yg shoot. We had fun sgt2 sbb kami buat konsep zmn dulu2. (nt saya upload gmbr entry seterusnya nt yep?)
Hari ni nk cerita ttg tdung bawal. Hehe. Alkisah nya masa photoshoot tu, saya pakai tudung bawal and know what, terkebil2 mata EA tgk sy pakai bawal.
Saya tnya kenapa tgk terkebil begitu? Dia kata : "u look damn cute in tudung bawal lah sayang". Aiseyhh, blushing gua..(kalo uols nk muntah, sile kan lah) hihi. Sbb nya saya ni dh lama benar meninggalkan bawal, hihi. Tapi, pabila si kacak berkata begitu, haros lah saya selongkar semula koleksi tudung2 bawal, hihi. *syokk sorang2 sungguh aku nih*. Dan disebabkan itu juga, masa balik drp kampung itu hari pun, terus rembat bawal nak pakai. Nah, tepek gambar dgn tudung bawal satu. Bkn main syok duk snap gambar sendiri. Ok, sebenarnya jakun sbb dh lama sgt x pakai bawal kan. Haha.



Love
Nina Isofea

posted from Bloggeroid

4 comments:

ciksusu said...

pe lagi boleh la mntak belanje beli tudung bawal byk2 kat cik abg tu :p

Nina Isofea said...

cik susu : hehe, cam tahu2 je awak ni. Mmg sy minta sponsor drp cik abg nih.dh dia soh pakai bawal sgt kan, hihi

iffah imani said...

hihihihi btol tu bila lama tak pakai mula lah nak selongkar sana sini kita pun mcm tu...tp husband kita mmg dari dulu ckp lbh suka kita pakai tudung bawal hihihihsekarang dah gila tudung bawal dah..

Nina Isofea said...

iffah amani : betul! Saya poj dok gila kat tudung bawal semula dah, hehe

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar