Wednesday, August 3, 2011

Of Movie Wedding Poster

Ok, Nina curik masa jap update di kala tgh sibuk n tgh nk muntah buat soalan test n soalan assignment utk students (Proudly announce that soalan exam dah lama siap.Yayy!)

Ok2, sbelum nih, Nina ade wt fotosut tp sempat snap pic kaki 2,3 pics je sempat sbb Nina tetibe dtg peod n pkai lak bju putih kan..So, mmg kne terus balik lah, Sbb senggugut lg..atoiiiiiiii! And yet..i love the pics so muchas! and berangan nk jadikannya one of the posters for my wedding (hamboiii byk tul poster ko ye Nina) Ni dia pic nye:




me love! Ala-ala movie poster gitu kan..Betol lah kan.It is my very own 'Love Story' Movie gitew! *Bluek!* ngeeeeeeeee. *ngada2!*


So, yg nih Nina wat our  movie pre-wedd poster lah. Aci tak? Aci tak? (pre wedd yg scara rasmi nya adelah hujung thun ni) So, Nina tamak, sume fotosut yg dibuat sblum kawen, Nina kire pre-wedd.voleyh x, voleyh x...ngeh3! 

AND


How about on our wedding day nt? Hehe, so, pagi ni, cik Nora Kerel telah bg inspirasi kt Nina dgn jaya nya! (nina x pyh nk google2 dah.Mls oke).wewewewe. So, on the big day nanti, Nina mahu poster yg mcm nih:

Jeng




Jeng




Jeng!




Tadaaaaaaaa!





source: Nora Kerel

Like! Like! like! Nak like 10juta kali! Sukeeeee teramattttttttt!
TQ Nora sbb sharing! Sayang u lebey lah! 

Nak, nak, nak jugak! wuwuwuwu. Nt nk letak poster nih kat photobooth&guestbook corner.Auwww! me likey!


Ok huns. Till then.Bai.





   Love




4 comments:

My Life's Journey said...

Suke laaa tengok cik nina ni semangat nak kawennnn hihihihihihihi ... semakin dekat tu aura nak kawin ... chayo2!

Nina Isofea said...

umi : auwwww, malu lah (blushing)..heheh, mmg semangat..it's my long awaited moment! dah lame da tgu..hihihi.umi pon same la kan..dh nk tawen dahhhhh..x sbr je kan rase? weeeeee

Restless Bitch said...

cuteeee. :) love d feet pics! :)

Nina Isofea said...

restless : ngeeeee, tengkiyu!(^__^)..later i wish to wear converse as well instead of him only.kikiki..

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar