Sunday, August 14, 2011

For the Rest of My Life

Pagi td, bile bgun & on lappy then log in to FB, Nina tergamam dgn satu video nih yg En.Tunang tag kat wall. It was written :

Nina Isofea, I found this for you. Enjoy it honey. I wanna grow older&older with you:




Honestly, the tears were running down my cheek just after watching dis vid! I keep playing it over&over again! Seyes, x puas tgk n terasa sgt2 sweet bile En.Tunang dedicate dis vid for me..Ni belum kawen, t lau dah kawen, hrp2 nye he will maintain like dis and hopefully he will be the most sweetest husband of mine. AMIN. Rase nk pelok je erat2 tau.. (I mean kalo dah kawen laaaa). And....he really makes me so0o00oo nk kawen!


Ya, itu lah dia, buah hati saye..peneman duka saya. Dia tahu Nina tgh stress dgn beberapa perkara lately & he never fails to make me smile even when I'm about to cry.

Yes. Feel like crying. But why? It's just because people don't understand & I just don't know how to make them understand. 

Tak apa lah,. Biasalah. Ini lah name nye kehidupan kan. Kita x selalu nya gembira & org juga tak selalu nya gembira dgn kita.


Tp sgt bersyukur pd ALLAH sbb di bln Ramadhan ni Nina diberi kesabaran yg cukup utk menangani semua ni. Semoga kesabaran ini boleh terus stay bersama Nina. InsyaALLAH

Dan Nina juga bersyukur sgt2 pd ALLAH krn mengurniakan Nina seorg teman yg cukup setia bsama Nina . Siapa dia?

Dia lah teman yg x pnh lupa memberi nasihat.
Dia lah teman yg x pnh  jemu bg pendapat.
Dia lah teman yg tak pnh ckp 'tak dapat'
Dia lah teman yg cube menyelesaikan stiap mslh.
Dia lah teman yg buat sy rase cantik .
Dia lah teman yg buat sy rase hebat.
Dia lah teman sy bkongsi gelak tawa
Dia lah teman sy bkongsi air mata


Ya, dia lah segala-galanya....


Dear my future husband, Thank you for being such a good partner of mine.
When I'm in trouble, you'll kiss away the pain.
When tears running down my cheek, u will wipe them away.
You are GOD's greatest gift to me!
Thank you for being my most effective 'Pain Killer' !

AND

Again, thank you for the video dedication. I just can't describe it into words. You are amazing just the way you are. I feel very much appreciated! I really am.


For the rest of my life, I'll be loving u sayang..




     Love







5 comments:

My Life's Journey said...

Sedihnya umi ..ingat ape la yang buat cik nina menangis. Senyum2 umi tadi .. ingat ape tadi. Tu laaaa geli hati kat org, umi pun nangis jugak ..padan muke umi. Sedihnya tengok video ni .. Bestnyer tengok cik nina n en.tunang. Chayo2! Moga bahagia hingga akhir waktu ..yeyyyyyy

Nina Isofea said...

umi : huhuhu..tula, video tu touching betul...i keep playing it over&over again! umi..lagi satu nina tharu la dgn umi ni..bile bace entry umi tulis sal nina & en tunang tu..tharu sgt dgn doa2 umi utk kami..tima ksih byk2 di atas doa2 itu semua ya? i appreciate them all much! utk umi&insan tsayang pun, Nina doakan kebahagiaan adalah milik kamu bdua sampai syurga !

Nina Isofea said...

AMIN! Nina nk amin kan doa2 umi utk kami tu..tq again syg **hugs**!

My Life's Journey said...

Waaaaaaaaaaaaaaaaa umi terharu sebab cik nina sukakan entri yang umi buat. Umi suka singgah di entri cik nina, seronok tengok org nak kawin ni. Umi memang suke doakan pasangan di dunia ni, dengan tu hati umi akan sentiasa positif ..yay. Tak sabar nak baca entri cik nina seterusnya, blog cik nina antara blog bakal2 pengantin yang umi suke bace .. mcm2 info yg umi dapat sebelum mendirikan umah tangga .. nak tau asam garam kehidupan sebelum dan selepas kawin utk dijadikan ikhtibar ..yay. Terima kasih sebab doakan kebahagiaan umi juga. Terharu umi! huhu. Apa2 pun .. cik nina mesti happy selalu tau ..sbb dapat bakal suami yg baik dan memahami cik nina disamping romantik susah nak dapat tau ..Waaa panjang celoteh ..jmp lagi dlm entri terbaru cik nina nanti ..muah21 syg selalu :)

Nina Isofea said...

Ouh, tharu nye nina...nih buat Nina lg bersemangat nk update blog slalu ni...ok, kite same2kan doa kehidupan yg terbaik utk kita pd ms skg n ms akan dtg ek...muuahks! and *hugs*!

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar