Sunday, July 31, 2011

Photoshoot : Session 1

Oke, hri ni Nina spend masa bsama en.bakal suami sepuas2nye n telah pegi buat fotosut dgn riang gembira nye! (mengambil peluang sementara beliau ade di sini selama 3 hari) Dating terakhir sebelum masuk bln posa.Nt dah posa, xley nk dating2 dah kan (elehhhhh,bole caye ke ko nih Nina !) <tongueout>


Ekceli nih bkn fotosut sesi 1 pun, supposedly sesi ke 2. Yg sesi 1 adalah yg ni:


Tp knape Nina x ckp ianya sesi 1? sbb ianya dibuat tnpa dirancang lngsung..kebetulan je sbb ade member abg, yg bru2 nk bjinak dlm bidang photography , nk shoot kami secara tibe2 (ecehh, bajet cam artis pulak ye)..and FYI mse nih, kami sempat snap 3 pics je, sume pic yg nmpk kaki je. Nk tahu x sbb ape..sbb mase ni dgn tibe2 nye Nina dtg 'peod'! Atoiiiiiiiiiii..Pakai lak bju putih, mmg haros la balik cpt2!


Ok2, utk sesi fotosut yg dirancang nih, tak nak upload lg the pixies, tgu En.Photog siap edit ape sume dulu ye.. Teaser dulu :



Cantek tak bubble talk tu? Nina buat tau! (elehhh, org lain pun boleh buat la Nina. Senang jek. Bluek!) Weeee! And..the Tulip with long stem tu plak Nina cilok yg dlm bilik tidur Nina. <teethysmile>
Psst! korang perasan tak ade sumthing wrong dgn bubble talk tu? cer teka! hahah. Bubble talk tuh tsalah direction maaaaaa.Sory! Belasah saja! And...again, gambar kaki! hek3!


Di sini jgk Nina nk ucp tima ksih byk2 kt en.bakal suami sbb sudi  meluangkan masa & plg penting , sgt sporting utk sesi fotosut kali nih. Tak sbr utk fotosut yg seterusnya!


Ok, have to stop here. Tgh gigih buat props utk fotosut yg seterusnya. Byk pulak idea dtg, smpai x menang tgn nih! Kuhek3. And Nina juge tgh cube buat kuntuman rose drp crepe paper (utk pomander ball) dan juga hanging 3D doilies! dan...tringin jgk nk buat rose drp doilies. (ni cube2 buat je dulu, utk deco wedding nt) Alamak. Tamak nye!!doakan bjaya ye kwn2!






    Love

6 comments:

Heidi Shafiq said...

wow..:D

Nina Isofea said...

Heidi : heheh, ape yg wow? ngeeeee

anaztasias nora aira said...

comel la . nora pun suka shoot kasut hahaah :P

Nina Isofea said...

Nora : hehe, tenkiyu laling..Nina suke tgk pre wedd Nora! x sbr nk wt pre wedd jgk ..sbb Nina ade plan nk wt back to skool...cumil n cool!

Cik Lijah said...

tak sbr tgk pic.....cpt2 update....!! ngeh3

Nina Isofea said...

Cik Lijah : u pon, cpt2 update u nyer review post E tu ye? can't wait lah!

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar