Saturday, July 2, 2011

Of Hantaran Kotak Kaca

Assalam ladies! (heheh, bajet cm ramai followers jek). Dah lame Nina menyepikan diri, sbb bz teramat. Maklumla, new smester has just begun, byk benda nk kne wat...sampai terabai sedikit kerja kawen ai..Owhh, lets get back to the topic. Dat day Nina ade cite ttg plan nk buat deco hntran for both sides (Him & Her) kan? Ok, pd asalnye Nina plan both sides Nina nk wt yg berlapikkan bantal tuh kan? Tp bile discuss dgn mak, mak ckp x best ar dua2 bantal akak uiiii, buat la lain2 sket...Then Nina pon bincang dgn abam, n abam has given a great idea indeed! Since my hubby to be ni berbisnes dlm field art&framing, dia bgtahu dia pnh  trima tempahan customer suruh buat 'Kotak kaca utk Hantaran' and he said it is really nice yet looks elegant n luxury! So, I terus google and without pkir pjg I said: YES ! set. And Abg ckp dia akan buat sendiri kotak kaca tu. Yayyyy! TQ abg!  So, from HER to HIM, Nina akan buat hntrn dgn deco bantal and drapping crystals (pix dah pnh tunjuk da dlm entry sbelum nih).From HIM to HER, adalah inspired drp yg ni:


                                                                         Beautiful, isn't?


Tp yg happy nye, x perlu isau2 dah, kt mane nk tempah buat kotak kaca tuh..sbb my abam myself will do dat. Suke2! Boleh cut cost..tu yg penting kan? Cume, nt pas siap kotak kaca tu, he will pass them to me to do the whole deco. (hehehe, Nina mmg nekad nk buat deco hntrn utk kedua2 belah pihak) tamak kan...heeee, tp leh save tenaga my family in law kan kan? Ok bai.


Love
NinaIsofea

5 comments:

Norfazila Mohd Sultan said...

salam, boleh tak saya nk tempah kotak kaca tuh?berapa satu pcs?emel pada saya fazilasultan@ymail.com

miss shera said...

hie.
bole tak i nak tempah kotak kaca tu juga?
email me at misstorred@gmail.com
thanx so much dear

cikpia said...

homaigod sukanya!!!

lina ani said...

salam, I pun nak tmpah jugak la..boleh pm berapa price dia..ini email I linaani60@gmail.com

ayu said...

I pon ada amik tempahan kotak kaca ni..utk standard saiz 12x12x12 rm70..call ayu-01111291764..

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar