Wednesday, September 12, 2012

BBF's wedding and ber dating dgn En. Suami

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalam everyone!

1.9.12 yg lepas (masih dlm mood Raya) sy telah berjaya attend wedding Nur Hafiza Ishak (nama penuh kauuuu). And lg best sbb pertama kali after getting married, bwk husband bersama ke wedding kwn. Actually Fiza ni juga slh seorang customer saya yg nak sewa stand hantaran ala-ala mirror box tu. Tapi...........satu insiden telah berlaku di mana customer sebelum Fiza telah merosakkan stand ku itu! Patah n pecah. Perasaan? Gelabah gilos okey. Sbb masa tahu benda tu pecah adalah seminggu sebelum majlis Fiza. Mmg gelabah tahap dewa saya dibuat nya. Tp syukur sbb lps tu Fiza dpt tempah yg baru. Pheww lega saya. Dan moral of the story: Tlg bertanggungjawab bila kita sewa brg org k... (sedih) sbb husband sy buat sendiri, modai pun boleh tahan, tp xpelah benda dah nk jadi. Senyum. Ok jom tgk gambar sikit!

Berposing di pintu gerbang. Terjumpa dgn Sarah Hernyzar kat cni. Actually ni bkn kali pertama jupe si tinggi lampai ni, kan Sara kan? hihi..Esok (Khamis) jupe dia lg ada urusan sikit. Hihi. Masa ni Sara baru sampai dan sy bersama Abg baru lps mkn.



Close up sikit..hehhh nak jugak tu. Tq Abg sbb sudi melayan kami yg gila bergambar ini, sampaikan lupa nk bergambar dgn suami sendiri. Hee



 Sedikit ucapan dan doa buat pengantin baru drp pengantin lama. =)


Tadaa! Inilah pengantin nya. Sweet kan? The Pelamin pun gojes. Peachy Pink; warna tema perkahwinan saya pada awal perancangan dulu...tp dah bertukar..hihi.


Dan ini pula kami bersama pengantin. Ntah ape2 je gaya yg iols buat tu =). Tp again, xde pic bersama husband Sobss. Actually ada OP Fiza snap gambar kami suami isteri bersama pengantin. Tp kene tgu drp OP Fiza lah nmpk gaya nya..nt kalau ada, Fiza tlg tag ye?


Ini kek nya. Comel kan.

Lepas attend wedding Fiza, kami attend another wedding. Sebenarnya x kenal pun sape pengantin nya, hihi..sbb itu adalah wedding kpd my husband punya sis..so kami buat2 kenal je lah..hihi sbb my sis in law dah ajak kan.


Apakah masalah gambar ni? Lebar bebenar nampak nya aku.Ini tidak adil ok. Btw, x sangka lak kat wedding ni terjumpa dgn seseorg (yg pakai baju kurung hijau tu adalah kawan kpd my bestie, Emma. Yg kelakar nya, dia kemainn kenal saya n saya langsung x igt dia..dah nyanyuk kah aku? Sorry Yana...hihi..Nasib baik Yana igt saya)

Lepas dah kenyang mkn, Abg ajak g bercanda di tepian pantai (kemainnnnn) hihi..dan kami ajak SIL and her friends sama. Pantai tu bestt sbb angin dia ya ampun sgt kuat.


4 dara pingitan (dara kah aku?) hihi. Ni Pantai Sepat nama nya. Suami mcm biasa la jd OP..=)




update status jap. Hahah


Sementara SIL and her friends melayan perasaan di tepian pantai, kami pun beromantisan sebentar. Hewhew. And tgkla hijab sy dah jd ntah apa2 sbb angin super kuat.


Bercinta lagi. Hihi



Hihi..husband ai pun boleh tahan posing.

Okey itu shj nak cerita. Next entry sy sambung semula buat review ttg wedding yap.

*Ya ALLAH sempurnakanlah rumah tangga kami dgn Iman dan Taqwa kpd Mu*


Love
Nina Isofea


3 comments:

sarahhernyzar said...

wah comel nye kita berdua. mmg camwhore kan ? haha. best best best. nnt jom jom lah berphotoshoot. weehee ~!!

nuha hayati said...

Wah bestnye korang berjumpa!

Nina Isofea said...

sara : jom jom jom! Nina dh bgtaw husband, dia on je..ckp je bila n di mana..plus, my hubs ckp dia sonok amek pic org yg sporting n cool mcm kite nih..kikiki!

Nuha : bila nina bleh jumpe nuha lak nih?Tringin mau jupe..hehehe

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar