Monday, October 28, 2013

Cerita Aidiladha

Assalamualaikum semua..hari ni mood rajin, up 2 entry dlm masa 1 hari. Okla, since ramai duk cerita kisah Aidiladha kan, maka Nina pun tak nak ketinggalan. Hihi. Tapi mcm malas nak taip byk2...nk letak pic je . Boleh? Aidiladha 1434 Hijrah disambut sederhana oleh Nina, suami dan keluarga. Kali ni kami beraya di kampung Nina kat Terengganu. Cuti 5 hari so memang manfaatkan sepenuhnya utk spend masa dgn family dan adik beradik. Husband kalau tiap kali Aidiladha mmg dia seronok sebab dia paling suka mkn sup daging kan. Apatah lagi kalau Aidiladha daging fresh2 lagi lah cun. Paling seronok juga kat kampung tgh musim hujan, syok gile tido malam..Sejuk...and i love the smell of my kampung! Lain mcam tau bau kampung dgn bandar nih.

Okla malas nak cerita panjang kita layan gambar jom. (kalau ada yg rasa muak tgk Nina byk letak pic dgn husband, silalah cpt2 klik 'X' kat penjuru kanan anda ya) Bukan apa, ada sesetengah org tu dia tak suka kita asik upload gambar kita dgn husband (like I always do).kalau tak suka, janganlah tengok kan? Will write an entry about this later. Hayyoo..benda gini pun nak jadi isu. Oklah jom layan gambar sat

Otw balik kampung. Eleh drp Kuantan ke Jerteh je ponn.kihkih. Tapi haruslah happy kan sebab berdua dgn yg terchenta.


Sebelum balik jupe mak ayah, Nina singgah Kuala Terengganu dulu, berjumpe dgn budak paling comel kat dunia nih! Qaseh Qaisara. Acara wajib bila Mama jumpa budak ni ialah photoshoot session. Beriya Mama kejut dia awal2 pagi, pakaikan dia cantik2, setting props semua then snap snap snap! ini budak comel.


senyuman yg bisa mencairkan hati. Arghh







semoga menjadi anak yg cantik akhlak dan peribadi ye sayang


Happy us


Sehari sebelum Raya. Penat seharian di dapur sebab masak sorang2 je. Nasib baik ada suami yg baik hati tolong urut kaki yg lenguh.Kakak and adik x balik lagi masa ni. Masak rendang dan ayam kurma plus nasi impit. Gambar lupa nak snap.


Pagi raya. And 1st pose di pagi raya. Pls excuse my sememeh look masa ni cpt2 pakai shawl sebab nak bergambar sgt kan. Tema kami ialah Bronze.


tak sempat bergambar dgn ayah. sibuk sangat beliau hari tu.


Qaseh awal2 kena culik kat mama and papa nk bergambar


Qaseh yg manis dgn mama nya yg manis juge kann? hikhik. Shawl from radiusite. (sempat lagi promote haha)


Pretty baby with handsome daddy. Auw Qaseh seksiiii..nampak panty gambar princess tuuuuu


Mom's garden. tempat paling mendamaikan utk lepak2 di ptg hari.


Qaseh dgn kakak Erina. Kakaknye pun ber-Radiusite jugak. Dan Qaseh..knapa buat muka super duper comel tuuu? Geget kang.

Masa utk bercinta 


Selepas sesi meminta ampun dan maaf. hihi.


My all


Syurgaku

Lepas habis cuti beraya, balik ke Kuantan dan menjalani hidup seperti biasa, berdua bersama suami tercinta. kihkihkih.

Ok that's all huns! Bye.

Love
Nina Isofea



















3 comments:

Ryha Feyzal said...

Masha Allah,
cantiknya baby Qaseh ni.
Kiter yg tgk pun geram.

Ryha Feyzal said...
This comment has been removed by the author.
Nina Isofea said...

Ryha Feyzal : hihi tqvm dear.. Qaseh ni sentiasa buat org trindu2 je kat dia. Suka senyum dan happy go lucky. Semoga dia sentiasa dilindungi Allah.

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar