Friday, May 18, 2012

Of Doorgift



Hai! Kinda lazeyhhhh to type pjg2..
So this is the doorgift (additional doorgift) for VIP.
Semua nya dibalut oleh EA.
Sgt berterima kasih kat EA sbb dia terlalu byk tlg persiapan utk belah perempuan.
Sbb? Family saya x cukup 'kakitangan' . Siblings duduk jauh semua. Plus, bab wrapping ni, HASNINA mmg fail!
So, hri tu sy tukang lekatkan riben n tq tag je. Bab balut 100% done by EA. Dia mmg cekap bab ni sbb selalu balut brg2 kat customer kan.
So far, ada wakil NCOL yg bgtahu nak dtg ke wedd saya. Suke okeyh! So, NCOLians and my other friends yg dtg, akan dpt gift ni. Special okeyh..i repeat..SPECIAL! Rugi tau x dtg.Hihi.Oh ya, doorgift utk guests biasa, lupa pulak nk snap pix. And know what gift ni sy beli since Dec 11...sbb sy rasa sgt cute! Nak tahu ape isi kat dalam, jemput dtg ye kwn2..hehe.
Oh yep, the ribbon tu, saya DIY je..very the senang, guna crepe paper je :-) TQ tag pun DIY..tp simple shj. Because less is more kan.

<ada 10 hari lagi and Cik P x dtg2 lg ni..dah lewat 8 hari okey. Ok, sy pasrah. Hewheww>

*Ya ALLAH ya TUHANKU, permudahkanlah dan letak kan kami semua dlm keadaan selamat dan sejahtera. AMEEN*

Love
Nina Isofea

posted from Bloggeroid

6 comments:

My Life's Journey said...

cantik!!! umi suke2

Nina Isofea said...

tq umi! Umi, slmt pgantin baru! Tahniah tau! Umi sgt cantek okeyh!

nuha hayati said...

cun la nina. msti isi dlm pn cntik jgk

Nina Isofea said...

nuha: tqvm dear!Hehehe..isi dlm nye cute!Heee

ni@ @in said...

saya nak satu...hehehe

Nina Isofea said...

ain : semestinya ain dapat!

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar