Monday, December 26, 2011

My Solemnization Theme : a lil bit changes

Dgn lafaz bismillahirrahmanirrahim.
Assalam n hii everybody!
How's life treating u?
Mine is good. Yes very good so far except that I'm super duper busy!

Okey, ini hari i wanna talk bout my solemnization theme. Oh yes..sedap je duk bcakap ttg theme la, this la, that la..i know some of u might ask urself dis question: "nina ni nk kawen bile sebenarnye?" well, I'm pretty sure 'those particular people' mmg sgt nk tahu ttg ini bkn sbb nk berkongsi kegembiraan dgn kami, tp nak bergosip n 'bercakap2' belakang ttg kami. (and I know 'those particular people' mmg selalu stalk blog nina then after dat g kecoh satu dunia ttg ni) .so for 'those particular people', nina x pnh marah if kamu baca blog ni.(dh name nye blog, mmg utk org baca), cume nina mtk, jgn sebarkan cerita yg bukan2,jgn mengata di belakang, jgn jadikan nina bahan umpatan).sebalik nya berdoa lah utk kesejahteraan dan kebahagiaan nina dan bakal suami..krn kami bakal melengkapkan separuh drp Iman kami melalui perkahwinan ini. Dan x lupa buat yg sentiasa memberi sokongan yg x berbelah bahagi- mak, ayah, keluarga dan kwn2..trima kasih di atas sokongan dan doa kamu semua! Sgt nina hargai. And of course my biggest thanks goes to our creator, Allah S.W.T krn memudahkan jalan jodoh kami. Nina mohon agar perjalanan kami akan terus dipermudahkan.Semoga kami akan kekal bercinta hingga ke Syurga. Amin.

Ok,sebelum sambung cite ttg solemn theme, psl tarikh nikah kawen nina tu....rasenye belum boleh reveal lg...nt tgu keadaan sesuai, nina reveal ye? So, jom ckp ttg solemn theme nina. Before dis, nina ade buat entry psl ni kan n nina ckp yg solemnization theme kami adalah GREY? Ok, setelah meneliti drp semua sudut(ecehhh)adalah sgt dull kalo theme nye hnya satu kaler je. Since baju nikah nina kaler dusty grey...of course theme grey tu akan di kekalkan...but it will be combined with another two theme colours. Guess what colours are they?hihi. Ok, presenting to all......the solemnization theme :






It is hereby to certify that our solemnization theme is : GREY+YELLOW+WHITE! And it is confirmed! since sume deco utk dais dah siap di DIY oleh yours truly Nina. Yes, the dais deco is the combination of SHOCKING YELLOW n PURE WHITE n it is 80% done by me myself (through my DIY skill yg x seberapa nih) and another 20% yours truly akan sewa brg2 drp bridal e.g bantal nikah, tirai n ade la few things lg. Nt nina buat entry khas ttg my DIY solemnization dais nih ye? Hahhh, nina dah feeling ala-ala Intan Norazam dah...kunun2 nk jd ratu DIY cm dia (bluek, of course i can't be like her bcoz she is so damn creative! Jeles tau dgn tgn seni intan tu) hihi

And yeah, ttg konsep plak, nina still lg dgn konsep Arabic..hihi..(Arabic le sgt Nina oi)

So darlings, what says u? Ok x theme ni utk our solemnization?


pstttt, ade sape2 tahu tak camane nk upload gambar byk2 kt entry melalui apps bloggeroid nih? Help me plssss, ni pun nina post entry via bloggeroid, tp dpt upload satu pix je...cmana eh nk upload byk pix dlm satu entry menggunakan bloggeroid? Help me darlingssss


Love

NinaIsofea

posted from Bloggeroid

6 comments:

anaztasias nora aira said...

dekat 2 jam nak kawen pun boleh ada perubahan tahu hehe

Nina Isofea said...

nora: owh yeke..takot nye..hihi..sbb nina ni jenis cpt gelabah..x sbr rase nye nk 'game over' ! Hihi...doakan smua dipermudahkan n bjalan lancar yep...n oh yes...x tlambat lg nina nk ucapkan slmt pegantin baru buat nora n kerel...make babies cpt2! Ngeee

My Life's Journey said...

Amin2 .. umi doakan ye dear .. umi faham perasan cik nina .. hrmmm manusia memang mcm tu .. suke nak kacau orang ...banyakkan doa ..segala yang membelengu fikiran akan hilang ..amin :)


wahhhh tema yang menarik ..tak sabar nak tengok hihi.


Hah pasal nak upload gambar tu umi tak tau dear ..huhu ..

Nina Isofea said...

Umi: tq so muchas syg! Doa mu sgt nina appreciate..doakan byk2 tau..hehehe..sbr ye...nt dh smpai mase buleh la umi tgk...umi, bg emel umi..tak pun name umi kat fb...nina nak add umi.hihi

Shakina Farhan said...

pedulikan those particular people..dorg tu jeles je sebenarnye..hehe..

Nina Isofea said...

Kina: tq for ur encouraging support! Tula, i really hope that 'those particular people' x kacau idup kami bcoz we dont bother bout them at all.haihhhh...kite nk wt benda baik pon dorg nk mengata..manusia oo manusia

The Most You Like It

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
This Blog is Protected. Copyright 2012 © Design By sarahhernyzar